ROB GHYSEN

ROB GHYSEN MSC

Na het voltooien van de Hoge Hotelschool Maastricht, heb ik na een aantal jaar in de hotellerie mijn passie gevonden in de financiële dienstverlening. In de afgelopen vijftien jaar heb ik binnen deze sector verschillende takken van sport beoefend, waaronder factoring bij het toenmalige Fortis Commercial Finance, leasing en balansfinanciering bij DLL Leasing GmbH en de Rabobank.

In aanvulling op mijn carrière pad bij de traditionele instituten, ben ik thans meerdere jaren actief in de corporate finance wereld als adviseur bij onder andere een advieskantoor en een grote retail corporate. Gedurende deze periode heb ik mijzelf ontwikkeld tot specialist ten aanzien van financieringen, (her)structureringen en het opzetten van een controlling structuur binnen organisaties.

Tijdens mijn loopbaan heb ik mijzelf continue doorontwikkeld door steeds weer nieuwe studies en cursussen te volgen, waaronder de Master of Business Valuation aan de Tias NIMBAS. Van nature uit ben ik breed geïnteresseerd en verdiep ik mijzelf graag in het verhaal en de onderneming van mijn klanten, om hen op die wijze zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en te ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen.

In mijn vrije tijd speel ik tennis, fiets ik een rondje of loop ik hard. Vanuit mijn hotelschool heb ik natuurlijk de liefde voor spijs en drank geleerd.

Mijn motto: Delen is vermenigvuldigen, samen weet je en kan je meer. Zo vind je vaak de weg naar de oplossing.