Fusie, koop en verkoop

FUSIE, KOOP OF VERKOOP

Een persoonlijk en vertrouwelijk proces

De koop of verkoop van een onderneming maakt u waarschijnlijk niet vaak mee. Wij wel. Dus gaan we het avontuur samen aan. Er komt nogal wat kijken bij zo’n ingewikkeld en ingrijpend proces. Prijs en voorwaarden spelen natuurlijk een belangrijke rol, maar u moet mogelijk óók nadenken over zaken als een nieuwe strategie, aansturing en toezicht, financiering en opvolging. Uw keuzes kunnen verstrekkende gevolgen hebben. En ondertussen gaat het bedrijf gewoon door en wordt in de dagelijkse leiding ook van alles van u verwacht.

Wij willen weten wat u drijft en wat uw doelen en ambities zijn voor de toekomst.

Om u goed te kunnen adviseren en te ondersteunen bij het proces en de onderhandelingen, vragen wij u het hemd van het ondernemerslijf. Wij willen weten waar u vandaan komt, wat u drijft en wat uw doelen en ambities zijn voor de toekomst. Hoe beter wij u en uw bedrijf leren kennen, des te groter de kans op een ideale afloop. En omdat wij al vaker met dit bijltje hebben gehakt, profiteert u van de inzichten en oplossingen van vele ondernemers die u voorgingen.

Vrijblijvend kennismaken?

Wij horen graag meer over uw specifieke situatie en hoe wij u zouden kunnen helpen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om nader kennis te maken!

Meer weten over onze mogelijkheden? We horen graag hoe we u kunnen helpen!

Bel ons op  +31 (20) 210 36 35 of stuur ons een berichtje via het contact formulier