Over Dutch Corporate Finance

Goed voor elkaar

Goed voor elkaar

Ondernemen is spannend. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en er staat vaak veel op het spel. Zeker als er sprake is van ingrijpende veranderingen, zoals een fusie, bedrijfsoverdracht of een grote koerswijziging. Dan wilt u als DGA bij uw beslissingen kunnen vertrouwen op het advies van een expert. Iemand die naast u zit, niet tegenover u. Waarmee u in alle openheid en in duidelijke taal uw zorgen en ambities kunt delen. Een kritische sparringpartner op niveau, die u niet hoeft uit te leggen wat het is om een onderneming te runnen. Iemand waarvan u weet: die zorgt dat alles gewoon goed voor elkaar is.

Corporate is méér dan zakelijk

DUTCH CF is niet zomaar een corporate finance kantoor. Wat wij als door de wol geverfde specialisten te bieden hebben, gaat verder dan de zaken die je sowieso mag verwachten van een CF-kantoor, zoals onafhankelijk advies, een indrukwekkend trackrecord, kennis van zaken en een groot netwerk.

Ondernemen is mensenwerk

Het team van DUTCH CF bestaat uit ondernemers. Ervaren en bevlogen senior professionals die de verschillende levensfases van een onderneming van dichtbij hebben meegemaakt. Wij begrijpen dat ‘corporate’ niet alleen maar ‘zakelijk’ is. Er spelen ook emoties mee als u belangrijke beslissingen moet nemen. Sterke overtuigingen, passie en lef, maar ook twijfels, zorgen en zelfs angst. Ondernemen is mensenwerk. Gelukkig maar. En u staat er niet alleen voor.

Onze partners zijn aangesloten bij:

Meer weten over onze mogelijkheden? We horen graag hoe we u kunnen helpen!

Bel ons op  +31 (85) 016 33 11 of stuur ons een berichtje via het contact formulier