ONS TEAM VAN EXPERTS

Uw belangen, onze zorg

Met opgeteld zo’n 80 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en een rijk archief aan successen en positieve referenties, zijn waarden als ‘professioneel’, ‘hoge kwaliteit’ en ‘resultaatgericht’ bij DUTCH CF vanzelfsprekend. Maar een belangrijke gebeurtenis als een overname of fusie, een management buy-in of grote koersverandering met financiële gevolgen, vraagt in onze ogen om méér.

Wij zorgen dat het goed voor elkaar komt

In zo’n spannend proces, waar een grote aanspraak gedaan wordt op uw kwaliteiten als ondernemer, wilt u iemand naast u hebben staan die vanuit eigen ervaring begrijpt wat ondernemen inhoudt. Iemand die net even anders kijkt naar zaken en kritisch, slim en creatief meedenkt. Een prettig persoon die zorgt dat het goed voor elkaar komt.

MR. JASON YANG MSC. MBA RV

Al ruim 15 jaar ben ik actief in de financiële sector. Ik heb zowel nationale als internationale ervaring opgedaan bij Rabobank International, ABN-AMRO, PWC Shanghai en Staalbankiers. Tijdens mijn carrière bleef ik mijzelf ontwikkelen met diverse opleidingen o.a. Master Financieel recht en Master Business Valuation, omdat ik van nature nieuws-en leergierig ben. Gezien mijn achtergrond en ervaring ben ik het beste te omschrijven als een private en corporate finance specialist. Ik zit ondernemend en creatief in het proces.

Buiten mijn werk heb ik een passie voor food en reizen en breng ik graag tijd door met mijn gezin. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen.

Mijn motto: ‘Of we vinden een weg of we maken er één’.

MR. JASPER TER BRAAK

Inmiddels ben ik ruim 10 jaar actief als adviseur bij Management Buy-In’s (MBI’s) en verkoop van ondernemingen.
Veel kennis en inspiratie put ik uit mijn eigen ondernemerschap en uit de honderden gesprekken die ik in de loop der jaren voerde met DGA’s op hun weg naar succesvol ondernemerschap. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en in hun drijfveren en ambities. Van opdrachtgevers hoor ik regelmatig terug dat zij zich met mij naast zich snel volledig op hun gemak voelen in het spannende en complexe proces van koop of verkoop.

Naast dienstverlening is sport de rode draad in mijn leven. Al 40 jaar voetbal ik bij de Koninklijke HFC en buiten het seizoen fiets ik graag. Af en toe moeten mijn bakens verzet worden en ga ik een bijzondere sportieve uitdaging aan. Ik ben getrouwd en heb een dochter.

Mijn motto: ‘Kan niet bestaat niet. Waar een wil is, is een weg.’

POLLE-TOBIAS TAMINIAU MSC. MBV RV

IE-rijke bedrijven intrigeren mij. Mijn specialisme is het waarderen van intellectuele eigendomsrechten in het kader van aandelen- of activatransacties en financieringen.
Bijna 15 jaar was ik actief in het vercommercialiseren en financieren van intellectuele eigendomsrechten. Zodoende heb ik talloze IP-transacties en licenties in binnen- en buitenland gesloten. Mijn brede internationale netwerk bestaat uit investors, ondernemers, kennis-instellingen en domeinexperts in vele soorten en maten. Ik sta naast de cliënt om samen een proces te doorlopen. Helder en integer.

Ik houd van Britse humor. Mijn echtgenote komt uit North Yorkshire (UK) en samen hebben wij een dochter.

Mijn motto: ‘Luisteren, denken en samen bereiken.’

Alex van Aalst MSc MBA FA

Mijn huidige kennis is gestoeld op ruim 40 jaar ervaring in het bedrijfsleven. De rode draad is bedrijfseconomisch, met diepgang in financieel management en fiscaliteit. Door mijn praktijkervaring en mede ondersteund door mijn brede theoretische basis (Master in Finance, Master of Business Valuation en Master in Business Administration en de opleiding Fiscaal Adviseur), kan ik complexe casussen snel doorgronden en opdrachtgevers een kwalitatief hoogwaardig advies bieden.

Na een financieel-economische basis te hebben gelegd in de accountancy heb ik bijna 30 jaar gewerkt in de automotive industrie. Zowel als ondernemer als CFO bij Chevrolet en Daewoo Motors Benelux, onderdeel van General Motors Company. Naast associate partner bij DUTCH-CF ben ik betrokken bij de Hogeschool Rotterdam als docent Automotive Business, bedrijfskunde en fiscaalrecht.

De schaarse vrije tijd die voor mij nog over blijft breng ik graag door met mijn gezin en twee honden.

Roy de Jong

Al enige tijd actief en inmiddels verschillende ervaringen opgedaan binnen de financiële dienstverlening. Ben bij diverse bedrijven werkzaam geweest op de afdeling Financiën en heb in 2018 bij ABN-AMRO MeesPierson een ontzettend leerzame stage gelopen op de afdeling Private Banking en Beleggen. Deze zomer verwacht ik mijn studie Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam af te ronden. Dit zal zeker niet mijn laatste studie zijn, aangezien ik erg leergierig ben en mijzelf altijd verder wil blijven ontwikkelen.

Het ondernemerschap is mij niet onbekend; mijn vader is eigenaar van De Egel Autoservice in Hoorn. Hierdoor maak ik het ondernemerschap van dichtbij mee, wat erg leerzaam en interessant is.

Naast mijn werk houd ik erg van sporten en heb ik graag een gezellige avond met vrienden. Daarnaast houd ik van lekker eten en ga ik graag op vakantie naar een mooi en warm land.

Mijn motto: ‘Ga ervoor, geef 200% en je zult altijd een manier vinden om te winnen’.

Rob Magendans

Na een bancaire loopbaan bij ABN AMRO Corporate Clients en Rabo International ben ik sinds 2009 actief als adviseur bij bedrijfsovernames en bedrijfsfinanciering. In de loop der jaren ben ik betrokken geweest bij vele transacties in het mkb en grootbedrijf. Ik werk voor de koper of de verkoper en ben dus partijdig, maar werk altijd aan win-win oplossingen. Teamwork, goede communicatie en op de juiste momenten een vleugje humor vormen de basis voor succes.

Mijn vrouw en ik zijn 35 jaar getrouwd en we hebben samen een zoon en een dochter. Ik hou van reizen, lekker koken (eten), sport, muziek en kunst. Ik geef gastcolleges in het HBO en ben vrijwilliger bij de Voedselbank.

Mijn motto: geniet van je werk en van wat je hebt en koester boven alles je naasten en gezondheid.

Meer weten over onze mogelijkheden? We horen graag hoe we u kunnen helpen!

Bel ons op  +31 (20) 210 36 35 of stuur ons een berichtje via het contact formulier