ONS TEAM VAN EXPERTS

Uw belangen, onze zorg

Ondernemers voor ondernemers.

Gericht op resultaat.

DUTCH CF is een team, bestaande uit ondernemers. Daarom denken we in kansen, mogelijkheden en resultaten. Dat doen we vanuit uw ambities, plannen en ideeën. Samen zoeken we naar intelligente en optimale oplossingen. Met één doel voor ogen: het realiseren van alle doelstellingen. Onze jarenlange ervaring is daarbij van grote waarde. Net zoals onze frisse blik, grondige kennis en oprechte interesse. Zo bereiken we samen de gewenste deal. Met onze zekerheid, focus én betrokkenheid focussen we op het toevoegen van maximale waarde. Sterker: dát is wat wij voor u kunnen betekenen.

Altijd dichtbij.

Zo groeit vertrouwen.

Grote veranderingen zorgen voor spannende tijden. Op zulke momenten staan we naast u, maar zetten we ook soms een stap opzij. Voor een andere blik, een kritische noot of een slimme en creatieve gedachte. Dat doen we vanuit een open houding, transparante gesprekken en een scherpe mentaliteit. Maar ook: vriendelijk en comfortabel. We zijn dichtbij en daarom begrijpen we precies wat er speelt. Het resultaat is een ijzersterk vertrouwen in elkaar. Zo komt het altijd goed.

MR. JASON YANG MSC. MBA RV

Al ruim 15 jaar ben ik actief in de financiële sector. Ik heb zowel nationale als internationale ervaring opgedaan bij Rabobank International, ABN-AMRO, PWC Shanghai en Staalbankiers. Tijdens mijn carrière bleef ik mijzelf ontwikkelen met diverse opleidingen o.a. Master Financieel recht en Master Business Valuation, omdat ik van nature nieuws-en leergierig ben. Gezien mijn achtergrond en ervaring ben ik het beste te omschrijven als een private en corporate finance specialist. Ik zit ondernemend en creatief in het proces.

Buiten mijn werk heb ik een passie voor food en reizen en breng ik graag tijd door met mijn gezin. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen.

Mijn motto: ‘Of we vinden een weg of we maken er één’.

MR. JASPER TER BRAAK

Inmiddels ben ik ruim 10 jaar actief als adviseur bij Management Buy-In’s (MBI’s) en verkoop van ondernemingen.
Veel kennis en inspiratie put ik uit mijn eigen ondernemerschap en uit de honderden gesprekken die ik in de loop der jaren voerde met DGA’s op hun weg naar succesvol ondernemerschap. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en in hun drijfveren en ambities. Van opdrachtgevers hoor ik regelmatig terug dat zij zich met mij naast zich snel volledig op hun gemak voelen in het spannende en complexe proces van koop of verkoop.

Naast dienstverlening is sport de rode draad in mijn leven. Al 40 jaar voetbal ik bij de Koninklijke HFC en buiten het seizoen fiets ik graag. Af en toe moeten mijn bakens verzet worden en ga ik een bijzondere sportieve uitdaging aan. Ik ben getrouwd en heb een dochter.

Mijn motto: ‘Kan niet bestaat niet. Waar een wil is, is een weg.’

POLLE-TOBIAS TAMINIAU MSC. MBV RV

IE-rijke bedrijven intrigeren mij. Mijn specialisme is het waarderen van intellectuele eigendomsrechten in het kader van aandelen- of activatransacties en financieringen.
Bijna 15 jaar was ik actief in het vercommercialiseren en financieren van intellectuele eigendomsrechten. Zodoende heb ik talloze IP-transacties en licenties in binnen- en buitenland gesloten. Mijn brede internationale netwerk bestaat uit investors, ondernemers, kennis-instellingen en domeinexperts in vele soorten en maten. Ik sta naast de cliënt om samen een proces te doorlopen. Helder en integer.

Ik houd van Britse humor. Mijn echtgenote komt uit North Yorkshire (UK) en samen hebben wij een dochter.

Mijn motto: ‘Luisteren, denken en samen bereiken.’

Alex van Aalst MSc MBA FA

Mijn huidige kennis is gestoeld op ruim 40 jaar ervaring in het bedrijfsleven. De rode draad is bedrijfseconomisch, met diepgang in financieel management en fiscaliteit. Door mijn praktijkervaring en mede ondersteund door mijn brede theoretische basis (Master in Finance, Master of Business Valuation en Master in Business Administration en de opleiding Fiscaal Adviseur), kan ik complexe casussen snel doorgronden en opdrachtgevers een kwalitatief hoogwaardig advies bieden.

Na een financieel-economische basis te hebben gelegd in de accountancy heb ik bijna 30 jaar gewerkt in de automotive industrie. Zowel als ondernemer als CFO bij Chevrolet en Daewoo Motors Benelux, onderdeel van General Motors Company. Naast associate partner bij DUTCH-CF ben ik betrokken bij de Hogeschool Rotterdam als docent Automotive Business, bedrijfskunde en fiscaalrecht.

De schaarse vrije tijd die voor mij nog over blijft breng ik graag door met mijn gezin en twee honden.

Roy de Jong

Na diverse ervaringen te hebben opgedaan binnen de financiële dienstverlening, bij onder andere ABN AMRO MeesPierson – Private Banking en beleggen, heb ik de overstap gemaakt naar de corporate finance wereld en ben ik nu ruim anderhalf jaar – met veel plezier – betrokken bij DUTCH Corporate Finance als Junior Associate.
Binnen deze organisatie krijg ik de kans om mijzelf snel te ontwikkelen, word ik betrokken bij vele verschillende dossiers, krijg ik veel verantwoordelijkheid en  werk ik samen binnen een geweldig team.

Het ondernemerschap is mij niet onbekend, daar ik in een ondernemersgezin ben opgegroeid. Dit heeft mij derhalve altijd al zeer geboeid. Naast mijn algemene interesse in het ondernemerschap, heb ik de loop der tijd een sterke interesse en passie ontwikkeld voor startups met geweldige ideeën, de nieuwste technologieën en innovaties en ambitieuze entrepreneurs die streven naar excellentie en buitengewone dingen.

Naast mijn werk houd ik erg sporten, lees ik graag een breed scala aan boeken of heb ik een gezellige avond met vrienden. Ook houd ik van lekker eten en reizen naar de meest mooie landen.

Mijn motto: ‘Ga ervoor, geef 200% en je zult altijd een manier vinden om te winnen’.

Rob Magendans

Na een bancaire loopbaan bij ABN AMRO Corporate Clients en Rabo International ben ik sinds 2009 actief als adviseur bij bedrijfsovernames en bedrijfsfinanciering. In de loop der jaren ben ik betrokken geweest bij vele transacties in het mkb en grootbedrijf. Ik werk voor de koper of de verkoper en ben dus partijdig, maar werk altijd aan win-win oplossingen. Teamwork, goede communicatie en op de juiste momenten een vleugje humor vormen de basis voor succes.

Mijn vrouw en ik zijn 35 jaar getrouwd en we hebben samen een zoon en een dochter. Ik hou van reizen, lekker koken (eten), sport, muziek en kunst. Ik geef gastcolleges in het HBO en ben vrijwilliger bij de Voedselbank.

Mijn motto: geniet van je werk en van wat je hebt en koester boven alles je naasten en gezondheid.

Rob Ghysen MSc

Na het voltooien van de Hoge Hotelschool Maastricht, heb ik na een aantal jaar in de hotellerie mijn passie gevonden in de financiële dienstverlening. In de afgelopen vijftien jaar heb ik binnen deze sector verschillende takken van sport beoefend, waaronder factoring bij het toenmalige Fortis Commercial Finance, leasing en balansfinanciering bij DLL Leasing GmbH en de Rabobank.

In aanvulling op mijn carrière pad bij de traditionele instituten, ben ik thans meerdere jaren actief in de corporate finance wereld als adviseur bij onder andere een advieskantoor en een grote retail corporate. Gedurende deze periode heb ik mijzelf ontwikkeld tot specialist ten aanzien van financieringen, (her)structureringen en het opzetten van een controlling structuur binnen organisaties.

Tijdens mijn loopbaan heb ik mijzelf continue doorontwikkeld door steeds weer nieuwe studies en cursussen te volgen, waaronder de Master of Business Valuation aan de Tias NIMBAS. Van nature uit ben ik breed geïnteresseerd en verdiep ik mijzelf graag in het verhaal en de onderneming van mijn klanten, om hen op die wijze zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en te ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen.

In mijn vrije tijd speel ik tennis, fiets ik een rondje of loop ik hard. Vanuit mijn hotelschool heb ik natuurlijk de liefde voor spijs en drank geleerd.

Mijn motto: Delen is vermenigvuldigen, samen weet je en kan je meer. Zo vind je vaak de weg naar de oplossing.

Job Schaaper RV

Ruim 15 jaar ondersteun ik ondernemingen in hun ontwikkeling op het gebied van waarde creatie en operational excellence. Dat begint met een goed gesprek, verbinden en resultaat laten zien. Vertrouwen en toegevoegde waarde blijven leveren zijn mijn kernkwaliteiten als trusted advisor.

Mijn energie haal ik uit het aanspreken van drijfveren van ondernemers; alleen dan wordt een opdracht en dat stukje ongevraagd advies een succes met veel plezier!

Ik heb een bedrijfskundige achtergrond (HTS en WO) en ben mij tijdens mijn carrière blijven ontwikkelen als Register Valuator (Erasmus Universiteit) en Lean Black Belt (Ghent University).

In mijn vrije tijd geniet van mooie reizen met ons gezin en ben ik vaak op de mountainbike te vinden. Mijn vrouw en ik hebben een zoon en dochter.

Mijn motto: “How wonderful it is that nobody needs to wait a single moment before starting to improve the world.”

Jaap Meelker

Sinds bijna 25 jaar ben ik werkzaam in de financiële wereld. In het begin van mijn carrière vanuit risk, private banking en vermogensopbouw. Het logische verband tussen al deze zaken is dat waarde vaak ontstaat vanuit de waardeontwikkeling binnen een onderneming of de start van een onderneming. Mijn focus is op hoe waarde ontstaat en hoe je dit kunt verbeteren. Sinds 2012 ben ik vanuit passie begonnen bij een investeringsfonds waarbij ik de begeleiding, aankoop, verkoop en de selectie van de verschillende bedrijven deed. Dit fonds was voornamelijk gericht op start ups of bedrijven in de vroege fase. Mijn passie ligt dan ook op start ups en scale ups. Hierbij heb ik waardevolle ervaring opgedaan in de praktijk. Vanuit mijn passie en de praktijk in de afgelopen jaren heb ik geleerd dat er verschillende wegen zijn die naar Rome leiden en dat een oplossing altijd binnen handbereik ligt. Voor u als klant betekent dit dat ik in staat ben om vanuit verschillende invalshoeken een oplossing te vinden. Ik ben er van overtuigd dat wij samen met ons team van Dutch Corporate Finance alle kennis in huis hebben om waarde toe te voegen aan uw onderneming.

Ik ben getrouwd en heb 4 kinderen. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin en ik hou van Armeense Khorovats (barbecue).

Mijn motto: “We gaan voor uw resultaat.”

Meer weten over onze mogelijkheden? We horen graag hoe we u kunnen helpen!

Bel ons op  +31 (85) 016 33 11 of stuur ons een berichtje via het contact formulier