ROY DE JONG

ROY DE JONG RAB

Na verschillende ervaringen te hebben opgedaan binnen de financiële dienstverlening, bij onder andere ABN AMRO MeesPierson Private Banking, heb ik de overstap gemaakt naar de corporate finance en M&A wereld waar ik nu ruim drie jaar – met enorm veel plezier – betrokken ben bij DUTCH Corporate Finance als Associate. Binnen deze organisatie krijg ik de kans om veel te leren en mijzelf snel te ontwikkelen, word ik betrokken bij de vele verschillende dossiers, krijg ik veel verantwoordelijkheid en werk ik samen binnen een fantastisch team met allen zeer gedreven professionals.

Het ondernemerschap is mij niet onbekend, daar ik in een ondernemersgezin ben opgegroeid en het mij dus met de paplepel is ingegeven. Het ondernemen heeft mij dan ook altijd al enorm geboeid. Ik krijg ontzettend veel energie van gedreven en ambitieuze ondernemers die keihard werken om hun dromen te realiseren. Mijn grote passie is dan ook om samen met de ondernemer deze mooie dromen werkelijkheid te maken.

Naast werken ben ik veel bezig met sport, lees ik graag een breed scala aan boeken of heb ik een gezellige avond met vrienden. Ook houd ik van lekker eten en reizen naar de meest mooie landen.

Mijn motto: ‘Ga ervoor, geef 200% en je zult altijd een manier vinden om te winnen’.