JOOST VAN STEEN

JOOST VAN STEEN

Joost begon zijn loopbaan in de autowereld bij HooG Selections B.V., waar hij de basis legde voor zijn groei. In zijn laatste jaren bij HooG Selections was hij verantwoordelijk voor de financiën, voorraadbeheer en aftersales. Zijn kracht lag in het combineren van beleggingsobjecten met het plezier van elke aankoop, wat resulteerde in zes jaar toewijding aan het bedrijf.

Met zijn studie bijna afgerond en een scriptie voor de boeg, trad Joost toe tot het team van DUTCH Corporate Finance. Zijn scriptie richtte zich op transparantie binnen de M&A-branche, wat interessante uitkomsten opleverde. Na het afronden van zijn scriptie is Joost als analist begonnen bij DUTCH Corporate Finance. Joost zal zijn financiële expertise en communicatieve vaardigheden inzetten bij DUTCH CF. Joost zijn passie ligt in het oplossen van problemen en het streven naar goede resultaten. Voor hem zijn samenwerking, het gezamenlijk bereiken van doelen, transparantie en loyaliteit van essentieel belang.

Buiten zijn professionele leven is Joost een actieve navigator in klassieke autorally’s, waarbij leidinggeven in de auto een grote rol speelt.

Het motto van Joost luidt: “Geen probleem is te groot, er bestaat altijd een passende oplossing.”