Rural Spark

Rural Spark

  • Oktober 2020

Het zeer innovatieve Rural Spark heeft de afgelopen jaren een grote groei doorgemaakt en is inmiddels actief in meerdere Afrikaanse landen, waar het grote stappen zet in de elektrificatie van vele landelijke gebieden door middel van de in eigen huis ontwikkelde routers werkend op zonne-energie.

De disruptieve en tevens duurzame producten van Rural Spark bieden inmiddels een grote hoeveelheid mensen in Afrika toegang tot het elektriciteitsnetwerk met alle mogelijke voordelen van dien. Om hun droom daadwerkelijk te verwezenlijken willen de jonge ondernemers de aanzienlijke groeitrend doorzetten. Dit willen zij realiseren door nog meer landen te betreden alsmede de producten verder te ontwikkelen, teneinde een zo’n groot mogelijke impact te realiseren en de bevolking wereldwijd vooruit te helpen door hen op een relatief goedkope wijze aan elektriciteit te helpen. Met een totale investering van ad € 3,5 miljoen door BOM, YARD ENERGY en Stichting DOEN wenst de onderneming de beoogde groei te realiseren.

DUTCH CF heeft de onderneming gedurende het gehele proces begeleid en geadviseerd. Van het opstellen van een valuation, het adviseren bij het uitonderhandelen van de financiële condities tot de advisering bij het arrangeren van de investering.

Meer weten over onze mogelijkheden? We horen graag hoe we u kunnen helpen!

Bel ons op  +31 (20) 210 36 35 of stuur ons een berichtje via het contact formulier