Hullenaar Balk Installatietechniek

Hullenaar Balk Installatietechniek

  • September 2023

DUTCH CF begeleidt succesvolle management-buy-out van Hullenaar Balk Installatietechniek.

Hullenaar Balk Installatietechniek te Bemmel, is onlangs overgenomen door Twan Derksen en Jaap Rikken. De onderneming werd in 1969 door Hans van ’t Hullenaar opgericht en de laatste 20 jaren door zijn kinderen Noud en Yvonne én hun medewerkers verder uitgebouwd tot een professioneel middelgroot installatiebedrijf (E&W).

Hullenaar Balk heeft met 36 medewerkers in Nijmegen en omstreken een stevige positie in de zakelijke en particulierenmarkt verworven. Naast nieuwe installaties, service en onderhoud is het bedrijf actief bezig met de toekomst; de energietransitie is in volle gang.

Opvolging binnen de familie Van ‘t Hullenaar behoorden niet tot de mogelijkheden. Omdat Noud en Yvonne hoge waarde hechtten aan cultuur binnen het bedrijf en het welzijn van hun medewerkers, hadden zij de nadrukkelijke wens om de onderneming over te dragen aan de getalenteerde bedrijfsleider, Twan Derksen. Zij hebben vertrouwen in zijn kennis en kwaliteiten en zijn ervan overtuigd dat hij het bedrijf naar de volgende fase kan leiden. Twan gaat dit avontuur samen aan met Jaap Rikken. Jaap heeft een financiële achtergrond.

“Wij zijn enorm blij met dit resultaat. Voor de mensen waar we zo lang en fijn mee hebben samengewerkt binnen het bedrijf, is deze overname óók heel goed. Dat maakte het voor ons makkelijker deze stap te zetten.” Aldus Noud van ’t Hullenaar.

Daarnaast zegt Yvonne van ’t Hullenaar “Wij zijn heel tevreden over de begeleiding door DUTCH CF. Zo’n verkoop doe je niet elke dag. Polle-Tobias en Roy hebben ons het gehele traject bijgestaan en voor een soepel verkoopproces gezorgd. De persoonlijke benadering in combinatie met hun kennis, kunde en ervaring, was voor ons erg prettig.”

DUTCH CF dankt Noud en Yvonne voor de prettige samenwerking en wenst hen een mooie toekomst toe!

Bij deze transactie waren namens verkopers betrokken: Polle-Tobias Taminiau (DUTCH CF), Roy de Jong (DUTCH CF), mr. Bart Vliexs (Brunet Advocaten), Caspar Oonk (Casbook). Namens Kopers: Jaap Rikken (FBM CF), Marius van Dijk (FBM CF) en mr. Jeroen Fleers (Ortelius Business Law).

Dutch Corporate Finance logo

Meer weten over onze mogelijkheden? We horen graag hoe we u kunnen helpen!

Bel ons op  +31 (85) 016 33 11 of stuur ons een berichtje via het contact formulier