Euroseat

Euroseat

  • December 2020

Euroseat is de grootste horeca meubel outlet van Europa en is sinds 2000 een gespecialiseerde groothandel in gebruikt horecameubilair.

Euroseat werkt nauw samen met diverse grote importeurs en fabrikanten in Europa. Euroseat verzamelt de mooiste ‘klasse 2′ producten, overjarige modellen en gebruikte meubels voor haar klanten en biedt deze tegen zeer scherpe prijzen aan. Ook kun je bij Euroseat tegen aantrekkelijke tarieven nieuw meubilair bestellen.

Het overnametraject is zeer voorspoedig verlopen. Na een gedegen zoekprofiel te hebben opgesteld, zijn we met diverse bedrijven in gesprek gegaan. Uit alle targets kwam Euroseat naar voren als de onderneming waar Koper de juiste en beste klik mee had en waar hij de meeste kansen mee zag. Uiteindelijk heeft Koper een deel van de aandelen overgenomen en zal hij samen met een investeerder en het oude management de groeiambities zien te realiseren.

“De toegevoegde waarde van Jasper en zijn team was groot gedurende het gehele traject. Het begon met het opstellen van het profiel, vervolgens zijn netwerk met leads voor potentiële bedrijven, een spiegel voorhouden of bedrijven passen, of er voldoende kennis in het MT zit als dga’s weggaan en tenslotte bij het onderhandelen over de waardering en de overige aankoopcondities. Ja, de samenwerking met DUTCH CF was zeer aangenaam kan ik wel stellen”.

Meer weten over onze mogelijkheden? We horen graag hoe we u kunnen helpen!

Bel ons op  +31 (85) 016 33 11 of stuur ons een berichtje via het contact formulier