TRUSTED ADVISORY

Iemand naast u die het snápt

Als eigenaar/DGA van een onderneming bent u zelfbewust en kritisch. Misschien wel behoorlijk eigenwijs. Terecht: u bent op eigen kracht ver gekomen. U bent ambitieus en weet waar u heen wilt. Wat kunt u doen om daar te komen? Uw beslissingen kunnen grote gevolgen hebben voor uw bedrijf en uw mensen. En u staat er vaak alleen voor.

Oog voor uw onderneming en voor u

De senior specialisten van DUTCH treden voor DGA’s van diverse ondernemingen op als kritisch klankbord en sparringpartner. Noem het coaching, spiegelen of advisering: feit is dat u iemand naast u heeft staan om uw ideeën aan voor te leggen en te toetsen. Een door de wol geverfde ondernemer met oog voor uw onderneming én voor u als persoon. Een gelijkgestemde expert die uw ontwikkeling centraal stelt en structuur geeft aan dat wat u voor ogen heeft. Die u verder helpt met oplossingen die u zelf nog niet had gezien.

Niet voor iedereen

Als ondernemer mag u eigenzinnig, eigenwijs en koppig zijn. Maar als u niet openstaat voor de ideeën en meningen van anderen, en geen oog heeft voor wat er om u heen gebeurt, is coaching weinig zinvol. DGA coaching is er voor ondernemers die uitgedaagd willen worden het beste uit zichzelf en de onderneming te halen. Wij kijken graag samen met u hoe we uw ontwikkeling optimaal kunnen begeleiden.

Meer weten over onze mogelijkheden? We horen graag hoe we u kunnen helpen!

Bel ons op  +31 (20) 210 36 35 of stuur ons een berichtje via het contact formulier