Tatsu

Tatsu

  • Januari 2021

De nieuwe brand “Tatsu” wordt opgezet door een team van doorgewinterde en reeds succesvolle horecaondernemers, die ondanks de Covid19 crisis – met grote impact op de horecasector – voor de aanval kiezen. Met de rebranding en upgrade van het voorgaande concept, in combinatie met de verbouwing van de twee vestigingen in Haarlem, met als resultaat een high-end en luxueuze inrichting, spelen de ondernemers in op nieuwe kansen en trends in de markt.

De high-end en luxueuze inrichting van de vestigingen, de overheerlijke en versbereide gerechten in combinatie met de lekkerste cocktails – live bereid en geshaket – zorgen voor een unieke belevenis en onvergetelijke ervaring. Tevens biedt Tatsu de mogelijkheid de lekkerste gerechten af te halen of te bezorgen, om haar klanten optimaal van dienst te zijn.

DUTCH CF heeft de onderneming gedurende het gehele proces begeleid en geadviseerd. Van het opstellen van een financieringsmemorandum en bijbehoren, het uitonderhandelen van de financiële condities tot het arrangeren van de financiering.

Meer weten over onze mogelijkheden? We horen graag hoe we u kunnen helpen!

Bel ons op  +31 (85) 016 33 11 of stuur ons een berichtje via het contact formulier