CENTRAL JOBS

Central Jobs

  • Augustus 2022

DUTCH CF begeleidt Central Jobs bij de overname van het uitzendbureau Loppersum Arbeidsbemiddeling.

Central Job is sinds 1995 gespecialiseerd in het detacheren van (technisch) personeel, waarbij zij zich specialiseert in het uitzenden van personeel in on- & offshore, elektrotechniek, werktuigbouw, installatietechniek, transport & logistiek en GWW.

“Om onze positie in deze markt te verstevigen en ons aanbod verder uit te kunnen breiden is de overname van Loppersum Arbeidsbemiddeling een goede stap. Daarnaast zien wij goede mogelijkheden om diverse synergievoordelen uit deze overname te behalen” aldus Gijs Nieuwenhuis, algemeen directeur en aandeelhouder van Central Jobs.

“Wij werken al jaren samen met DUTCH CF en weten dan ook dat zij altijd het optimale resultaat voor ons uit de deal halen. Hun proactieve benadering waarbij zij altijd goed op de hoogte zijn van wat er in onze markt speelt en het netwerk dat zij hebben, heeft ons ook weer met Loppersum Arbeidsbemiddeling een prachtige kans geboden.”

Het team van DUTCH  CF bedankt Gijs en zijn team voor het vertrouwen en de prettige samenwerking en wenst hen veel succes toe met de nieuwe deelneming in Loppersum Arbeidsbemiddeling.

Dutch Corporate Finance logo

Meer weten over onze mogelijkheden? We horen graag hoe we u kunnen helpen!

Bel ons op  +31 (85) 016 33 11 of stuur ons een berichtje via het contact formulier