Bureau YOP

Bureau YOP

  • November 2023

DUTCH CF BEGELEIDT BUREAU YOP BIJ DE VERKOOP AAN ENGAGEMENT BUILDERS

Bureau YOP is onlangs overgenomen door Engagement Builders. Dutch Corporate Finance trad op als adviseur van de verkopers, Gidi Heynen en Rosalie Met. Bureau YOP is een aanbieder van persoonlijk leiderschaps-programma’s voor hoog opgeleide professionals. YOP staat voor: YOur Potential. In de programma’s van Bureau YOP worden deelnemers begeleid om regie te nemen over zichzelf, hun (loop)baan, hun werkrelaties en hun gezondheid. Opdrachtgevers van Bureau YOP zijn o.a. KLM, BOL.com, Albert Heyn en De Jong & Laan.

Gidi en Rosalie hebben samen Bureau YOP opgericht in 2016. In de loop der jaren is Bureau YOP nogal gegroeid en was er steeds meer aandacht nodig voor management en organisatie. Omdat ze weer meer met hun echte passie bezig wilden zijn (professionals begeleiden hun persoonlijk leiderschap te versterken) hebben Gidi en Rosalie begin 2023 besloten een nieuwe eigenaar te zoeken voor Bureau YOP. Daarvoor hebben ze Dutch Corporate Finance ingeschakeld. Over de begeleiding vanuit Dutch door Rob Magendans  zijn ze heel tevreden: “Rob heeft enorm veel ervaring bij verkoop van bedrijven en zijn aanpak was professioneel en persoonlijk. Hij was zeer betrokken en nam ons goed mee in elke fase van het proces. Wij bevelen hem en Dutch van harte aan”.

Na gesprekken met diverse geïnteresseerde partijen is met Engagement Builders een akkoord bereikt  over de overname van Bureau YOP. Engagement Builders is een aanbieder van maatwerk opleidingsprogramma’s gericht op de ontwikkeling van medewerkers en teams. Bureau YOP vormt daarbij een prima aanvulling. Gidi en Rosalie blijven betrokken bij de uitvoering van trainingen en ontwikkeling van nieuwe programma’s.

Dutch Corporate Finance wenst de directie en medewerkers van Engagement Builders heel veel succes bij de verdere ontwikkeling en groei van hun mooie bedrijf.

Dutch Corporate Finance logo

Meer weten over onze mogelijkheden? We horen graag hoe we u kunnen helpen!

Bel ons op  +31 (85) 016 33 11 of stuur ons een berichtje via het contact formulier