BTAC Solutions

BTAC Solutions

  • April 2020

Het zeer innovatieve BTAC Solutions, ontwikkelaar, producent en leveranciers van kwalitatief hoogwaardige systemen, is een vooraanstaande organisatie op het gebied van systemen met betrekking tot ontruiming, alarm, LED, en sensoren. De technologie is uitgevonden en ontwikkelt door de ondernemer en de systemen worden geleverd aan internationale partijen.

De verschillende systemen worden wereldwijd gebruikt door onder andere grote luchthavens, winkelcentra en wolkenkrabbers aan de Zuidas tot in Dubai. Met de producten van BTAC Solutions wordt de veiligheid in en rond de panden gegarandeerd. Door het lage energieverbruik van de producten – ten opzichte van de conventionele systemen – speelt de onderneming tevens in op de wereldwijde trend van sustainability.

DUTCH CF heeft de onderneming gedurende het gehele proces begeleid en geadviseerd. Van het opstellen van een financieringsmemorandum en bijbehoren, het uitonderhandelen van de financiële condities tot het arrangeren van de financiering.

Meer weten over onze mogelijkheden? We horen graag hoe we u kunnen helpen!

Bel ons op  +31 (85) 016 33 11 of stuur ons een berichtje via het contact formulier