BiOns Thuiszorg

BiOns Thuiszorg

  • November 2022

DUTCH CF adviseert het management van BiOns Thuiszorg ten aanzien van de bedrijfswaarde in het kader van strategische overwegingen en besluitvormingen, dit in samenwerking met het advocatenkantoor Van Diepen Van der Kroef Advocaten.

BiOns Thuiszorg is opgericht in 2011 en betreft een onderneming die actief is als zorgaanbieder in de Huishoudelijke Ondersteuning en de Ambulante Begeleiding. De onderneming is vooral actief in het Oost-Nederland met als werkgebied Groningen, Zeist en Doetinchem.

BiOns Thuiszorg kenmerkt zich als een zorgaanbieder die een dienstverlening van hoge kwaliteit levert. Deze hoge kwaliteit wordt bereikt door de selectie en begeleiding van het juiste type medewerker. Flexibiliteit is eveneens een van haar krachten waarbij de onderneming door haar snelle handelingsvermogen in staat is snel personeel in te zetten.

De dienstverlening richt zich met name op het schoonmaken bij ouderen (vanaf ca. 75 jaar) thuis die lijden onder fysieke of geestelijke beperkingen en derhalve niet meer in staat zijn de huishoudelijke en schoonmaaktaken zelf te verrichten.
Dutch Corporate Finance logo

Meer weten over onze mogelijkheden? We horen graag hoe we u kunnen helpen!

Bel ons op  +31 (85) 016 33 11 of stuur ons een berichtje via het contact formulier